Philips Lighting zet ons CAD-Team in voor het tekenen van 3D CAD-modellen

Cadac Group zorgt voor 3D modellen van de armaturen, met de juiste informatie, voor de juiste klus.

14 december 2016 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Lees het hele verhaal

Al meer dan 120 jaar gaat Philips Lighting voorop als om het innovatie gaat. Met hun baanbrekende verlichtingsoplossingen en technologieën voor woningen, winkels, kantoren en steden zorgt Philips Lighting er voor dat mensen zich gelukkiger en veiliger voelen, productiever zijn, met licht dat hen amuseert, inspireert en informeert en steden levendiger maakt.

Al sinds 2004 worden CAD tekenwerkzaamheden (Content Creation) van Philips Lighting Eindhoven uitbesteed aan Cadac Group. De 3D modellen van armaturen, lampen en dergelijke worden verrijkt met de nodige informatie en in diverse bestandsformaten opgeleverd, denk aan DWG en DXF (AutoCAD), RFA (Revit), SAT (Inventor), R3D (Relux), M3D of M4D (Dialux), of MAX (3ds Max). Hierdoor is voor iedereen altijd het juiste model, met de juiste informatie, voor de juiste klus beschikbaar. Van architect, installateur, tot onderhoud.

Lees het hele verhaal

Cadac Group is voor ons een belangrijke kennispartner. Hun kennis over BIM en Revit is namelijk een zeer waardevolle aanvulling op onze business.

Peter Kort SR. LIGHTING APPLICATION SPECIALIST & MANAGER VISUALIZATION TOOLS - PHILIPS LIGHTING

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap