Pezy Group en Cadac Group bundelen krachten als Autodesk Moldflow-reseller

Het beste van twee werelden

16 november 2015 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Meer over Autodesk Moldflow

Pezy Group en Cadac Group hebben de handen ineengeslagen om hun positie als reseller van Autodesk Moldflow te versterken. Zowel Pezy als Cadac is een succesvolle erkende Value Added Reseller (VAR) van Autodesk-software en -diensten, hoewel bij beide bedrijven de focus op een ander gebied ligt. De nieuwe samenwerking tussen Pezy Group en Cadac Group combineert het beste van twee werelden op het gebied van Autodesk Moldflow-oplossingen.

Bert Assen, Sales Director Manufacturing bij Cadac Group:

“Cadac Group is inmiddels al meer dan 25 jaar succesvol reseller van het Autodesk-portfolio. Sinds 2013 zijn we de enige Autodesk Platinum Partner in de Benelux. Onze klanten komen uit een breed scala aan sectoren, van architectuur, bouwkunde, installatietechniek, machine- & apparatenbouw, tot procestechniek, energie en maritiem. Engineers van plastic producten hebben in hun werk te maken met heel specifieke en zeer complexe kwesties. We realiseerden ons dat we meer expertise nodig hadden op dit specifieke gebied als we deze groep een geschikte Autodesk Moldflow-oplossing wilden kunnen aanbieden. En dan heb ik het niet alleen over het gebruik van software en de interpretatie van resultaten. Je moet de complexe wisselwerking tussen productgeometrie, matrijs, materiaal en verwerking volledig begrijpen. En dat is waar Pezy Group in het spel komt.”

Pezy Group creëert innovatiewaarde als het gaat om merken, producten en apparatuur. Matrijzenbouw en spuitgietproductie zijn volledig geïntegreerd in het productontwikkelingsproces. Dit blijkt in het bijzonder uit het feit dat Pezy Group over een unieke toolshop en eigen spuitgietfaciliteiten beschikt voor het produceren van prototypes en kleine series. Moldflow-software speelt een belangrijke rol in de ontwikkelingsketen van Pezy Group.

Mark Klarenbeek, Consultant bij Pezy Group:

“We zijn nu inmiddels al vier jaar een erkende Autodesk-reseller. We gebruiken Moldflow-simulaties als integraal onderdeel van ons ontwikkelingsproces en als een afzonderlijke dienst voor onze klanten. Dat is onze kracht als Moldflow-reseller: dankzij onze ervaring kunnen we onze klanten ondersteunen vanuit een technische invalshoek. En door de samenwerking met Cadac Group kunnen we dat nu nog beter doen. Cadac Group is de grootste Autodesk-partner in de Benelux en biedt meer mogelijkheden voor specifieke activiteiten voor Moldflow-gebruikers, zoals Lunch & Learn-sessies, gebruikersmeetings en Moldflow-opleiding en -training. Dit zal zonder meer een vruchtbare samenwerking worden, niet alleen voor Pezy Group en Cadac Group, maar vooral ook voor de Moldflow-gebruikers!”

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?