Officiële opening nieuwe campus in Vianen

Een mijlpaal voor ons ambitieus groeiscenario

03 oktober 2012

Dinsdag 2 oktober 2012 hebben Cadac Group en NedGraphics officieel de nieuwe campus in Vianen geopend. Samen met meer dan 80 relaties en 100 medewerkers was deze sfeervolle en feestelijke opening een hoogtepunt en mijlpaal voor ons ambitieus groeiscenario.

campus-vianen-1.jpg

De moderne en energiezuinige kantoorpanden bieden genoeg ruimte aan ons team van meer dan 125 bouwkundige, installatietechnische, civieltechnische en geo specialisten, een volledig ingericht opleidingscentrum voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur en een luxe restaurant. Dankzij de sublieme ligging, direct aan de kruising van de A2 en A27, is de bereikbaarheid buitengewoon goed.

Al onze bouwkundige kennis gecentraliseerd
Dit nieuwe kantorencomplex was hard nodig om onze grote ambities op het gebied van bouwen en creëren, beheren en delen van ontwerpinformatie mogelijk te maken. Daartoe is besloten om al onze activiteiten op het gebied van bestemmen, inrichten en beheren te bundelen en te centraliseren in Vianen.

Gerelateerde video's

De feestelijke opening in beeld

  • Officiële opening nieuwe campus in Vianen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap