De open dag van het Cadac Lab was een groot succes!

Meer dan 200 man bezocht ons nieuwe Cadac Lab

21 juni 2017

Bekijk video

Op vrijdag 16 juni 2017 hebben we een open dag georganiseerd ter ere van de Grand Opening van ons nieuwe Cadac Lab. Meer dan 200 gasten hebben deze open dag bezocht!

Opening Lab 16-06-2017 (10).JPG

Bekijk video

Digital Fabrication

Vanaf 10:00 kwamen de eerste gasten binnen om een kijkje te nemen in onze innovatieve, digitale ontwerp- en productiewerkplaats. Digital Fabrication was het sleutelwoord en de ongekende mogelijkheden hebben veel mensen doen inspireren.

Inspirerende workshops

Met diverse workshops en rondleidingen maakten onze bezoekers kennis met thema's als Generative Design, Reverse Engineering & Quality Control, Additive Manufacturing, Substractive Manufacturing, Virtual & Augmented Reality en Internet of Things.

Spectaculaire afsluiter

De dag werd afgesloten met een inspirerende gastspreker en heerlijke borrel. 

De open dag was een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons nieuwe Cadac Lab. Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met state-of-the-art ontwerp- en productiemethoden om sneller, betere producten te ontwikkelen? Laat het ons weten. Onze experts staan voor u klaar!

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Open dag in beeld

Bekijk nu de video van de opening van ons nieuwe Cadac Lab

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap