Onze manufacturing divisie valt in de prijzen bij Autodesk

21 mei 2012

Naast nieuwe innovaties werden ook de best presterende Autodesk resellers in het zonnetje gezet. Onze werktuigbouwkundige divisie viel wel heel erg in de prijzen en scoorde het hoogst van de resellers in alle categorieën.

cadac-group-autodesk-mfg-prijzen.jpg

Elk jaar rond deze tijd vindt de Autodesk kick-off plaats voor alle resellers. Tijdens dit evenement komt traditioneel de strategie en productnieuws over AutoCAD, Inventor en Revit uitvoerig aan de orde. Indrukwekkend was de introductie van Autodesk PLM 360, dat in tegenstelling tot gangbare PLM-systemen niet alleen zeer betaalbaar, maar ook instant-on en cloud-based is. Autodesk PLM 360 is eenvoudig te integreren en aan te passen aan bestaande systemen.

Naast nieuwe innovaties werden ook de best presterende Autodesk resellers in het zonnetje gezet. Onze werktuigbouwkundige divisie viel wel heel erg in de prijzen en scoorde het hoogst van de resellers in alle categorieën:

  • Factory Design Suite
  • Data Management
  • Grootste marktdeel
  • Meeste groei

De prijzen zijn de bevestiging van de gekozen strategie die ten tijde van de crisis is ingezet. In 2009 is besloten om niet te bezuinigen maar om juist te investeren in toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Dit resulteerde in NXTdim - de Autodesk Manufacturing Best Practice voor Inventor en Product Datamanagement [PDM]. NXTdim is een gestandaardiseerde 'out of the box’ implementatie met content, tools, werkmethodiek en ondersteuning tegen een vaste prijs met een aantrekkelijk abonnement voor jaarlijkse updates en training.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?