Naar hoofdinhoud

24 oktober 2019

Oasen werkt met NedValidatie

Oasen heeft haar ontwerpprocessen geoptimaliseerd, waarbij de ontwerpwerkzaamheden worden uitbesteed aan derden, zoals aannemers en ingenieursbureaus. Deze optimalisatie is reden voor een speciaal taartmoment, als dank voor de plezierige samenwerking en het gezamenlijk behaalde resultaat.

Oasen werkt met NedValidatie

Er is een centrale omgeving geïmplementeerd, zijnde NedValidatie, waarmee middels een Webportaal geautomatiseerd de gehele uitgifte en inname proces van tekeningen, waarbij het valideren van de tekeningen bij ontvangst plaatsvindt.

In het proces bij Oasen worden de ontwerpen ook geautomatiseerd opgeslagen en beheerd in het tekeningbeheersysteem, zijnde Autodesk Vault, en SharePoint d.m.v. Cadac Organice Vault.

Met de inrichting van deze omgeving zijn de doelstellingen van Oasen behaald, een optimalisatie van de werkprocessen welke worden ondersteund door geautomatiseerde werkstromen.
Oasen heeft gekozen voor NedValidatie, waardoor Oasen zich volledig kan focussen op haar kernactiviteiten en samenwerking met haar opdrachtnemers.

Kies een locatie

Europa

Wereld