Nieuwe release Cadac TheModus Suite 5.3

Ondersteuning 2018 releases van AutoCAD & Revit

07 juni 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag Meer over TheModus

Vanaf vandaag is de nieuwste update van onze TheModus Suite beschikbaar. In TheModus 5.3 hebben we, naast de ondersteuning van zowel AutoCAD (LT) als Revit 2018, ook een aantal handige nieuwe features toegevoegd en enkele kleine Bugs opgelost.

Update naar TheModus Suite 5.3

Met deze update kunt u nu onze krachtige TheModus-functionaliteiten combineren met de nieuwe mogelijkheden binnen AutoCAD (LT) en Revit 2018. Alle details over de update vindt u in de Release Notes van de software. Wij zijn erg benieuwd naar wat u van de verbeteringen vindt. Heeft u vragen of opmerkingen over de 5.3 versie van de software? Neem dan contact met ons op.

Updaten TheModus Suite Premium & Ultimate

Gebruikt u TheModus Suite Premium of Ultimate en heeft u de TheModus Add-in al geïnstalleerd op uw systeem? Start dan de betreffende Revit-versie op, activeer de TheModus-ribbon, ga naar “Help”, vervolgens naar “About”, klik op “Zoek naar Update” en volg de verdere stappen. U kunt hier ook direct de Release Notes raadplegen. Heeft u de Add-in nog niet geïnstalleerd, log dan in en download hier de laatste versie.

Updaten TheModus Suite Standard

Beschikt u (ook) over onze TheModus Suite Standard? Dan kunt u vanaf vandaag ook Nordined (LT) en Techline updaten. Dit kan door de software te downloaden. Hier kunt u de Release Notes vinden.

Wij wensen u heel veel plezier en productiviteit met de TheModus Suites voor 2018!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap