Nieuwe oplossing om engineering informatie van verschillende disciplines met elkaar te verbinden

01 juni 2016 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Stel een vraag Maak een afspraak

Heeft u tijdens uw projecten ook moeite om de juiste engineering informatie boven tafel te krijgen? Krijgt u de informatie van het projectteam vaak te laat of zelfs helemaal niet? Of komen er klantwijzigingen die aan het einde van het project toch nog uitgevoerd moeten worden? Onze unieke Cadac Organice TagHub oplossing stelt u in staat om al deze uitdagingen aan te gaan!

Juiste informatie op het juiste moment

Met Cadac Organice TagHub verzamelt u alle projectinformatie van verschillende systemen en documenten en presenteert dit vervolgens in één gebruiksvriendelijk overzicht voor de gebruiker. Tekeningen, databases en Excellijsten, uw hele project wordt met Organice TagHub inzichtelijk.

Gebruiksgemak en toegankelijkheid

De kracht van Organice TagHub zit in de eenvoud waarmee het werkt. Het is een web-based oplossing die als een soort laag op uw bestaande systemen geplaatst wordt. Vervolgens wordt alle informatie ingelezen en via tags of documenten automatisch aan elkaar gekoppeld. Zo wordt van een klep in een leiding de datasheet en de P&ID beschikbaar, maar ook de eventuele aansluitschema’s, handleidingen en elektrische tekeningen. Iedereen binnen het project kan op deze manier dus alle belangrijke informatie vinden, altijd, overal en te allen tijde up-to date. Daarnaast worden alle wijzigingen binnen een project aan de stakeholders gemeld, zodat iedereen op de hoogte blijft en op deze wijzigingen kan anticiperen.Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?