Naar hoofdinhoud

25 augustus 2020

New & improved: Autodesk Fusion 360-trainingen

Cadac Group breidt haar aanbod van Autodesk Fusion 360-trainingen uit. Fusion 360 is het eerste echte ‘productinnovatieplatform’ ter wereld. Het verbindt CAD, CAM en CAE met elkaar in de cloud.

autodesk fusion 360 training

Deze baanbrekende software beschikt over geavanceerde tools die gebruikers alle mogelijkheden bieden om hun idee van concept tot tastbaar product te realiseren. De vele geavanceerde functionaliteiten en diverse innovatieve technieken voor diverse types gebruikers, maakt Fusion 360 breed inzetbaar, maar ook veelomvattend. Daarom biedt Cadac vanaf nu specifieke trainingen waarbij gespecialiseerde Fusion 360-consultants deelnemers succesvol opleiden dankzij een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak.

Met Autodesk Fusion 360 verbinden bedrijven ontwerp, productie en gebruik met elkaar. Omdat er meer nodig is dan alleen de juiste software, wilt Cadac Group haar klanten de mogelijkheid geven Fusion 360 optimaal in te zetten. De juiste kennis bepaalt het succes van de software, daar weten onze consultants alles van!

De Fusion 360-consultants van Cadac beschikken over geavanceerde kennis van en ruime ervaring met Autodesk Fusion 360 waardoor ze in staat zijn om zowel CNC-programmeurs als mechanical engineers, industriële ontwerpers en andere medewerkers succesvol op te leiden. Het nieuwe Fusion 360-trainingsaanbod bestaat uit praktijkgerichte trainingen die de basiskennis nauwkeurig vormen zoals de training Fusion 360 onderdelen ontwerpen & creëren of Fusion 360 2D-tekeningen aanmaken. Vervolgens kunnen deelnemers zich verder verdiepen dankzij bijvoorbeeld een Fusion 360-training generative design, freeform & T-spline of CAM voor CNC-frezen 3D en CAM voor CNC-draaien.

Als Fusion 360-kennispartner kennen wij de problemen waar diverse gebruikers tegenaan lopen. Door de oplossingen in de praktijk te testen in het Cadac Lab, kennen we de meest efficiënte oplossingen. Daarom ontwikkelden we trainingen rondom innovatieve technieken en interessante mogelijkheden die Fusion 360-gebruikers moeten helpen het maximale uit hun software te halen”, aldus Theo Baltus, project manager in het Cadac Lab. “We streven naar tijdefficiënte trainingen. In het verleden boden we trainingen aan van volledige dagen. Nu werken we met dagdelen om de drempel voor klanten kleiner te maken. Dankzij de flexibiliteit kunnen we onze trainingen aanpassen aan iedere agenda. Op voorhand geven we duidelijk aan welk kennisniveau verwacht wordt, zo verliest de klant geen tijd aan onnodige herhalingen.”

Ontdek het vernieuwde aanbod Fusion 360-trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld