Naar hoofdinhoud

29 juni 2015

NedGraphics behaalt ISO 9001:2008 certificering

NedGraphics heeft onlangs het ISO 9001:2008 certificaat voor haar Aviation-activiteit behaald. Daarmee is aangetoond dat NedGraphics een kwaliteitsmanagementsysteem heeft ingericht dat zorgt voor een consistente wijze van dienstverlening die voldoet aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

2008 certificering

Aan de officiële uitreiking van het certificaat is een periode van intensieve voorbereiding en implementatie van de benodigde processen en procedures voorafgegaan. NedGraphics heeft aangetoond dat zij het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering heeft verankerd in haar organisatie.

ISO 9001:2008, is dé internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteits management systemen, een hulpmiddel dat een organisatie helpt om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven met het aantoonbare vermogen om voortdurend te voldoen aan de wensen van de klant en de beschreven kwaliteitsnormen bij het leveren van producten en diensten.

Kies een locatie

Europa

Wereld