Nastran In-CAD en HSM Ultimate toegevoegd aan Autodesk Collection

03 augustus 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Nu kopen

We beginnen de 2e helft van dit jaar met fantastisch nieuws! Vanaf 7 augustus zijn Nastran In-CAD en HSM Ultimate CAM kosteloos toegevoegd aan de Autodesk Product Design Collection, deze gaat vanaf nu door het leven als de Product Design & Manufacturing Collection. Dit is nu dé ultieme bundel tools voor het ontwerpen en produceren van mechanische producten, machines en installaties en layouting.

Direct beschikbaar binnen Inventor

De extra functionaliteit van deze nieuwe tools is direct beschikbaar in de gebruikersinterface van Inventor. We kunnen eigenlijk wel spreken van een nieuwe, uitgebreide Inventor met:

Nastran In-CAD

Nastran InCAD gaat een stuk verder dan de simulatietools die standaard in Inventor zitten. Met de nieuwe tools rekent u moeiteloos ook grotere en complexere modellen door. Nastran In-CAD biedt u onder andere extra functionaliteit voor boutverbindingen, grote vervormingen (geometrische versteviging), plastische vervormingen, knik, thermische spanningen evt gekoppeld aan temperaturen van CFD, en vermoeiing.

Lees meer over Nastran In-CAD

HSM Ultimate

Met HSM Ultimate beschikt u over volledige CAM-functionaliteit voor draaien, frezen en andere CNC-gestuurde bewerkingen zoals watersnijden of houtbewerkingsmachines. De CAM freesmogelijkheden gaan van 2D bewerking strategieën tot 5-assig simultaan inclusief volop simulatiemogelijkheden, zowel op gereedschapsbaan als volumesimulatie.

Lees meer over HSM Ultimate CAM

The Future of Making Things

Met de kosteloze toevoeging van deze, voorheen prijzige losstaande producten, geeft Autodesk invulling aan haar belofte om steeds meer waarde te bieden aan het nieuwe abonnementsmodel. Met deze nieuwe tools wordt The Future of Making Things nog meer ondersteunt. Het helpt u “To Make Anything”.

Wat betekent dit voor u?

  • Heeft u al een abonnement op Nastran In-CAD of HSM Ultimate? Dan wordt dit automatisch en kosteloos omgezet naar de nieuwe Collection. Daarbij profiteert u direct van lagere abonnementskosten.
     
  • Heeft u nog losse Autodesk software met een onderhoudsplan? Dan kunt u bij de eerstvolgende verlenging switchen naar een abonnement. Een Collection is dan extra voordelig.
     
  • Heeft u oude Autodesk software zonder onderhoudsplan? Dan bieden wij nu tijdelijk inruilmogelijkheden met tot maar liefst 30% inruilkorting!

Laat u bijpraten over de mogelijkheden

De toevoeging van Nastan In-CAD en HSM Ultimate is met name goed nieuws voor relaties van Cadac Group. Als enige Autodesk reseller in de Benelux hebben wij namelijk de Autodesk specialisaties Simulatie en HSM. Dat betekent dat wij u als geen ander kunnen ondersteunen bij implementatie van deze tools in uw huidige ontwerp- en productieproces.

Blijf up-to-date van de nieuwe mogelijkheden in uw Collection en neem deel aan onze gratis webinars, of de tijdelijk zeer scherp geprijsde Nastran In-CAD training.

Gratis webinar: HSM Ultimate

Gratis webinar: Natran In-CAD 

25% korting op 2-daagse Nastran In-CAD Training

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap