Cadac Modules Suite 1.3

Vanaf vandaag is de nieuwste update van onze Modules Suite beschikbaar

16 juli 2018

Stel een vraag Meer informatie

Vanaf vandaag is de nieuwste update van onze Modules Suite beschikbaar. Niet alleen hebben we in Cadac Modules Suite 1.3 een aantal handige nieuwe features toegevoegd, ook hebben we de gehele webapplicatie verbeterd met een moderne en gebruiksvriendelijke interface.

We zetten de belangrijkste verbeteringen graag voor u op een rij:

Modules Project ondersteunt het downloaden van gepubliceerde modellen. Tevens kunnen modellen direct worden geupload voor kijkdoeleinden. Ook Cadac Modules Configure maakt gebruik van een compleet nieuwe en moderne gebruikersinterface, maar u kunt altijd schakelen tussen de klassieke look en de nieuwe look. De Cadac Modules add-in voor voor Autodesk Revit is verbeterd met een afzonderlijke knop "Configuratie invoegen’’ en uitgebreid met een afzonderlijke knop ‘’Configuratie bewerken’’.

Meer informatie? Om gebruikers op een heldere manier te instrueren over deze update, hebben we een serie instructiefilmpjes ontwikkeld. Bekijk ze hier.

Wij zijn continue bezig om onze producten te verbeteren of uit te breiden. In dekomende periode werken we aan een integratie om SharePoint-documenten met BIM-elementen te verbinden, en kunt u Cadac Modules verbinden met Autodesk BIM360 Docs-modellen.

Cadac Modules Suite is een nieuwe oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van uw processen te optimaliseren. Met Cadac Modules Suite kunt u effectiever ontwerpen en het biedt de mogelijkheid om efficiënter te produceren tijdens de uitvoerings- en productiefase.

Wij horen graag wat u vindt van deze nieuwe release en wensen u heel veel plezier en productiviteit!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap