Ontmoet onze experts op MNE 2018 in Kortrijk Xpo

Maak 7 en 8 februari kennis met de laatste trends in uw vakgebied.

24 januari 2018 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Vraag gratis ticket aan Bekijk aftermovie MNE 2016

7 en 8 februari vindt weer de tweejaarlijkse MNE beurs plaats met zeker 3.000 bezoekende collega’s uit de maakindustrie, meer dan 165 toonaangevende exposanten, volop netwerken en tal van inspirerende lezingen. Wilt u er bij zijn? Onze experts ontmoeten? Meld u dan gratis aan. Wees er snel bij, want we hebben slechts 200 vrijkaarten beschikbaar!

Ontmoet onze experts op stand E17

Op onze stand kunt u hands-on aan de slag. Scan een product of onderdeel met onze FARO 3D scanner en ontdek wat deze technologie betekent voor quality control, of reverse engineering. Of ervaar de mogelijkheden van AR / VR met onze Oculus Rift waarmee we bijvoorbeeld een nog te ontwerpen machine visualiseren in een bestaande fabriekshal.

Lees meer

Op onze stand bent u ook aan het juiste adres voor de laatste trends op het gebied van Generative Design, additive manufacturing (3D printing), substractive manufacturing (CNC-frezen), toonaangevende CAD / CAM oplossingen, en andere trends in uw vakgebied.

Roel Raeven Managing Director - Digital Fabrication
Roel Raeven

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Inventor® Tolerance Analysis® is toegevoegd aan de Product Design & Manufacturing Collection

  • To Cloud or not to Cloud?

  • Sterkere samenwerking Cadac Group en Zuyd Hogeschool

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap