Wat staat er op uw digitale agenda?

Microsoft Lunchsessie Bouw en Installatiesector op 2 oktober 2018

11 oktober 2018 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Download nu

Op dinsdag 2 oktober vond het Microsoft Lunchsessie Bouw en Installatiesector plaats. Tijdens dit evenement werden de laatste trends en innovatieve IT-toepassingen besproken. Wij hebben de presentaties voor u beschikbaar gesteld.

c4b37ab9-77b0-4fd8-9780-49604cde17a4-original.jpeg

Er is vrijwel geen sector die zich zo snel heeft hersteld als de bouw- en installatiebranche. Na jaren van recessie groeien de bomen op dit moment tot in de hemel. Met de huidige economische hoogjunctuur is het gelukkig ook niet zo moeilijk om nieuwe projecten te vinden, maar bent u wel voorbereid op mindere tijden? Als de rente stijgt en de huizenproductie weer genormaliseerd is? Al deze onderwerpen werden uitgebreid behandelt tijdens de Microsoft Lunchsessie Bouw en Installatiesector. 

Jeroen Leeuw, Sales Director AEC Cadac Group, presenteerde de digitale agenda van de bouw. Ook Job van Hardeveld, accountmanager AEC Cadac Group, gaf een presentatie om de mogelijkheden van de Hololens te demonstreren.

Wilt u ook meer weten over de toekomst van de bouwindustrie? Of gaat u graag in gesprek over de innovaties in de bouwindustrie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen!

Contact opnemen

Download presentatiesDeel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap