Nieuwe Cadac Group software releases

Onze software is nu nog beter en staat voor u klaar om te downloaden

25 juli 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Download Stel een vraag

Vanaf vandaag zijn onze nieuwe software versies voor u beschikbaar via het portal. Naast diverse verbeteringen hebben wij ook weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Heeft u technische vragen? Dien dan een ticket in op ons support portal. Wij helpen u graag.

Nieuw in NXTdim iLogic

Vorig jaar voegden we het nieuwe component NXTdim iLogic toe aan NXTdim Configurator. NXTdim iLogic biedt een uitbreiding op de standaard iLogic functies. In de nieuwe release hebben we meer dan 50 functies toegevoegd, deze vindt u in de iLogic Rule Editor waar tevens informatie te vinden is over het gebruik ervan. Daarnaast zijn nu nieuwe commando’s beschikbaar in de nieuwe NXTdim iLogic ribbon die een waardevolle toevoeging zijn bij het gebruik van iLogic. De belangrijkste toevoegingen:

 • Informatie over errors en wijzigingen kunnen nu in een log bestand weggeschreven worden. Dit is zeer waardevol tijdens het schrijven en debuggen van iLogic code en om eventuele issues te onderzoeken bij gebruikers van uw iLogic rules. (screenshot).
 • Hierarchical Update commando voor een betere performance. Hierarchical Update zorgt ervoor dat iLogic rules gestructureerd worden doorlopen en voorkomt dat iLogic rules meerdere keren worden uitgevoerd. (screenshot).
 • Configurator Properties commando waarmee Inventor documenten van uw moedermodellen gekenmerkt kunnen worden. Verschillende iLogic functies stellen u vervolgens in staat om documenten aan de hand van deze kenmerken verder te bewerken. (screenshot).


Nieuw in Cadac Organice Vault

Secondary Documents
De Secondary Documents Tab in Cadac Organice Vault is geheel vernieuwd. De mogelijkheden zijn met de nieuwe release flink uitgebreid. (screenshot).

 • Vanaf nu is het mogelijk om secondary documents van vorige revisies op te vragen.
 • Optioneel kunnen alle secondary documents van de onderliggende structuur worden getoond, geselecteerd en geëxporteerd.
 • Meta data van de Inventor documenten wordt nu ook weergegeven bij de secondary documents waarop gefilterd, gesorteerd en gegroepeerd kan worden.


Ondersteuning voor classificatie
Classificatie en het vastleggen van typische product functie-, vorm-, en aansluiteigenschappen biedt elke organisatie vele voordelen. Een uniforme werkwijze bij het vullen van properties van onderdelen in het CAD model levert als resultaat zeer consistente metadata op. Hierdoor kunt u razendsnel zoeken op klasse eigenschappen. Zo ziet u bijvoorbeeld zeer snel of een onderdeel met bepaalde eigenschappen al aanwezig is, of dat er misschien iets ligt dat in buurt komt zodat er geen nieuwe artikelen besteld hoeven te worden. Wilt u meer weten over classificatie? Lees er alles over op onze nieuwe thema pagina.

 • In de nieuwe ‘Classification Manager’ in Cadac Organice Vault bepaalt u welke kenmerken en meta data gebruikers al dan niet verplicht in moeten vullen. Creëer klasses en sub-klasses, wijs Vault properties toe aan specifieke klasse gerelateerde instellingen, en exporteer de gehele classificatiestructuur naar ERP of andere systemen. (screenshot).
 • Aan de hand van de geselecteerde klasse voor een onderdeel wordt de gebruiker nu gedwongen om bepaalde kenmerken in te vullen die direct gevalideerd worden aan de vooraf gedefinieerde waarden in de nieuwe ‘Classification Manager’. (screenshot).
 • In de nieuwe ‘Classification Tab’ ziet u alle documenten met corresponderende klasses, inclusief bijbehorende eigenschappen. (screenshot).


Cadac Organice Vault TradeCloud Connect

Met ketenintegratie voorkomt u dat inkopers 50% van hun tijd kwijt zijn met het invoeren van orders, communicatie met toeleveranciers en het zoeken van de juiste tekeningen. Het online TradeCloud platform helpt u met de eerste twee, met de door ons ontwikkelde koppeling combineert u technische data uit Autodesk Vault automatisch met uw inkooporders.

Lees alles over deze koppeling.


Nieuwe releases in de Autodesk App Store

Vanaf vandaag vindt u de nieuwe versies van onze NXTdim en Organice software in de Autodesk App Store. Onze handige apps en trial versies werken nu dus ook met de nieuwe Autodesk 2017 release van Vault en Inventor.

Bezoek de App Store.

 

Ik wil graag meer weten over de nieuwe functionaliteiten

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

 • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

 • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

 • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?