Mark Climate Technology realiseert 95% tijdbesparing met Inventor product configurator

19 mei 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Lees het hele verhaal Stel een vraag

Mark Climate Technology richt zicht al sinds 1945 op klimaatbeheersing van grote gebouwen. Afgelopen jaar implementeerde zij een product configurator in Inventor waarmee ze de tijd tot productie van 40 uur konden terugbrengen naar 2 uur! Een besparing van maar liefst 95%.

mark-climate-technology-new-1.jpg

Patrick van Duinen is engineer bij Mark Climate Technology: "Dankzij de handige NXTdim Configurator tools en begeleiding van Cadac Group kun je ook zonder enige ervaring al snel aan de slag. En het is zeker de moeite waard, want het levert heel veel op! Met de product configurator kunnen we een Airstream unit nu al binnen een aantal uur in productie krijgen. Dit was voorheen dus een week!"

Lees het hele verhaal

Ik hoef nu alleen nog maar het gewenste type, de afmetingen en opties op te geven en de rest wordt automatisch uitgerekend en getekend in Inventor, inclusief productietekeningen en stuklijsten voor onze ERP.

Patrick van Duinen Engineer - Mark Climate Technology

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap