Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

25 februari 2015

Limburg Onderneemt interviewt Jan Baggen

Limburg Onderneemt verschijnt maandelijks in een oplage van 155.000 als extra katern in de Limburgse Dagbladen en gaat over ondernemen in het breedste zin van het woord. Elke editie wordt een vooraanstaand succesvol ondernemer geïnterviewd. Deze keer vertelde onze CEO, Jan Baggen, over zijn successen met Cadac Group.

Limburg Onderneemt interviewt Jan Baggen

De 'porties geluk' van Jan Baggen
“Heerlenaar Jan Baggen (49) is een derdejaars student aan de vroegere hts als hij geïnspireerd door zijn stageplek het bedrijf Cadac begint. Bijna dertig jaar later regeert hij over een imperium met vestigingen in onder meer Scandinavië, de Verenigde Staten en Australië.”

“Achter een kopje verse koffie, aan een ellenlange vergadertafel. Daar zit Jan Baggen in de schaduw van een groot videoconferentiescherm. De CEO (bestuursvoorzitter) van automatiseringsbedrijf Cadac in Heerlen is een type Bourgondiër, die gezien zijn hippe iets-meer-dan-drie-dagenbaard met zijn tijd meegaat. In 1986 startte de student Baggen zijn bedrijf, twaalf jaar later werd hij bekroond met de award voor ‘Manager van het Jaar’. Met dank aan kilo’s geluk die hem ten deel vielen.”

Kies een locatie

Europa

Wereld