Limburg Onderneemt interviewt Jan Baggen

De 'porties geluk' van Jan Baggen

25 februari 2015

Limburg Onderneemt verschijnt maandelijks in een oplage van 155.000 als extra katern in de Limburgse Dagbladen en gaat over ondernemen in het breedste zin van het woord. Elke editie wordt een vooraanstaand succesvol ondernemer geïnterviewd. Deze keer vertelde onze CEO, Jan Baggen, over zijn successen met Cadac Group.

limburg-onderneemt-februari-2015.jpg

De 'porties geluk' van Jan Baggen
“Heerlenaar Jan Baggen (49) is een derdejaars student aan de vroegere hts als hij geïnspireerd door zijn stageplek het bedrijf Cadac begint. Bijna dertig jaar later regeert hij over een imperium met vestigingen in onder meer Scandinavië, de Verenigde Staten en Australië.”

“Achter een kopje verse koffie, aan een ellenlange vergadertafel. Daar zit Jan Baggen in de schaduw van een groot videoconferentiescherm. De CEO (bestuursvoorzitter) van automatiseringsbedrijf Cadac in Heerlen is een type Bourgondiër, die gezien zijn hippe iets-meer-dan-drie-dagenbaard met zijn tijd meegaat. In 1986 startte de student Baggen zijn bedrijf, twaalf jaar later werd hij bekroond met de award voor ‘Manager van het Jaar’. Met dank aan kilo’s geluk die hem ten deel vielen.”

Bron: Nick Bruls. (24 februari 2015). Limburg Onderneemt. Dagblad de Limburger, p.E8-9.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap