Koniambo Nickel SAS kiest voor Cadac Organice

14 juli 2015 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Koniambo Nickel exploiteert in Nieuw-Caledonië een mijn en runt een metallurgische nikkelsmelterij, een krachtcentrale en andere ondersteunende infrastructuur. Nieuw-Caledonië ligt in de Stille Oceaan, circa 1.500 km ten oosten van Australië.

Behoefte aan een informatiemanagementoplossing
Koniambo Nickel had behoefte aan een informatiemanagementoplossing voor de operationele fase van het complex. Het systeem moest een veilig en efficiënt proces bieden waarin documentatie kon worden aangeleverd voor review, opmerkingen en goedkeuring. Het bedrijf had een efficiënte en auditeerbare methode nodig voor het transmitten van projectdocumenten om tijdig beslissingen te kunnen nemen en goedkeuring te verlenen en om de kans op vertraging binnen een project te minimaliseren.

Lees het hele verhaal.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?