Kijkje achter de schermen bij Van den Pol Elektrotechniek

06 november 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Neem contact op

Op zaterdag 4 november heeft Van den Pol haar deuren geopend voor een ieder die wel eens een kijkje wilde nemen achter de schermen bij Van den Pol Elektrotechniek.

Cadac Group was door Van den Pol uitgenodigd om, door middel van een Augmented Reality bril met HoloLens, te demonstreren hoe een werktekening voor een monteur op een wand gezet kan worden. Samen met modelleur Arno Haarmans heeft Cadac Group inzicht gegeven in de ontwikkeling van een project op de Amsterdamse Zuidas. Door middel van Augmented Reality hebben zij dit Amsterdamse Project in Montfoort tot leven gebracht. De bezoekers op deze dag kregen de mogelijkheid om zelf het project in Augmented Reality te bekijken en ervaren.

Ook nieuwe engineers werden op deze dag ontdekt. Er was namelijk één bezoeker die met de HoloLens meteen ontdekte dat er zonnepanelen op het dak waren geplaatst. Andere bezoekers was dit niet opgevallen, maar deze zesjarige engineer zag het meteen!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap