Kickstart workshops voor Cadac Organice DCS

30 oktober 2014

Cadac Group organiseert workshops om uw team te helpen de juiste beslissing te nemen in hun keuze voor de Cadac Organice DCS document control oplossing.

20140918 NGD14 © LNRD Photography-226.jpg

Cadac Organice DCS is een Document Management & Control oplossing die project gedreven engineering bedrijven, waaronder olie- en gaswinning, mijnbouw, procesindustrie en energiesector, installatie-industrie en de bouw, helpt met het beheren en het delen van, en het samenwerken aan documenten. Cadac Organice DCS komt voort uit bijna 30 jaar bedrijfskennis en is gebaseerd op Microsoft SharePoint.

Tijdens een workshop van een halve dag krijgt uw team de gelegenheid samen te werken met een van onze ervaren consultants. De Cadac Organice DCS expert doorloopt met u en uw team een standaard workflow die is gebaseerd op engineeringvoorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Zo doen uw gebruikers direct ervaring op met de toonaangevende engineeringoplossing op basis van Microsoft SharePoint.

De consultant begeleidt de deelnemers tijdens de workshop, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt actief deel te nemen aan processen die op zijn of haar rol van toepassing zijn. Deze mogelijkheid om werkelijke situaties na te bootsen maakt het voor de gebruiker gemakkelijk om in te schatten hoe de software hem of haar in de dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen. En omdat we bij u op locatie komen, wordt het voor uw team eenvoudig om deel te nemen.

Onze consultants zijn engineeringexperts met jarenlange ervaring in de engineeringwereld. Zij zijn daardoor in staat antwoord te geven op uw vragen en de link te leggen tussen de standaard best practice situatie en uw specifieke wensen. U kunt met hen ook bespreken welke opties van Cadac Organice DCS zo kunnen worden aangepast dat uw bedrijf er optimaal van profiteert. Samen met uw account manager bieden ze een interactieve ervaring die uitnodigt tot een gesprek en het stellen van vragen, zodat u naderhand beschikt over alle antwoorden en informatie die u nodig hebt.

Deze workshops bieden een fantastische mogelijkheid voor bedrijven die de aanschaf van Cadac Organice DCS overwegen. Ze zijn ook ideaal voor sceptische bedrijven die al hebben geïnvesteerd in een Document Control systeem dat niet werkt en er zeker van willen zijn dat ze met Cadac Organice DCS precies datgene krijgen wat ze nodig hebben.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze kundige account managers om uw wensen te bespreken en een workshop bij u op locatie te organiseren.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?