Inventor® Tolerance Analysis® is toegevoegd aan de Product Design & Manufacturing Collection

Vanaf 5 november wordt de Inventor® Tolerance Analysis® kosteloos toegevoegd aan de Product Design & Manufacturing Collection

31 oktober 2018 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Koop nu

Vanaf 5 november wordt de Inventor® Tolerance Analysis® kosteloos toegevoegd aan de Product Design & Manufacturing Collection, dé ultieme bundel tools voor het ontwerpen en produceren van mechanische producten, machines en installaties en layouting.

Productietoleranties hebben een aanzienlijke invloed op kosten en kwaliteit. Autodesk® Inventor® Tolerance Analysis® is ontworpen om Inventor-gebruikers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en productietoleranties te specificeren.

Direct beschikbaar

Vanaf 5 november is de Inventor® Tolerance Analysis® beschikbaar via een speciaal installatieprogramma. Klanten hebben hier toegang toe via de Autodesk Desktop-app of via een Autodesk-account.

Wat kan de Autodesk® Inventor® Tolerance Analysis® voor u betekenen?

Er zijn verschillende oorzaken voor dimensionale variatie die een grote invloed hebben op de nauwkeurigheid van uw producten. Gereedschapsslijtage leidt niet alleen tot kwaliteitsproblemen, maar kan ook van invloed zijn op de maat van het eindproduct. Ook treedt thermische uitzetting op wanneer de temperatuur verandert als gevolg van productie of productgebruik. Delen gaan bewegen en afbuigen. Precisiedoelen kunnen op verschillende manieren in de productie worden bereikt, maar dat brengt ons kosten met zich mee.

Met de toevoeging van Inventor® Tolerance Analysis® aan de Product Design & Manufacturing Collection heeft u kosteloos toegang tot analysesoftware die helpt om problemen te ontdekken en op te lossen voordat u een fysiek prototype maakt. Neem weloverwogen beslissingen die kosten besparen, productprestaties verbeteren, garantiekwesties verminderen en uw product winstgevender maken.

Bekijk overview video

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?