Naar hoofdinhoud

17 oktober 2019

Internationale CAM-erkenning voor Cadac Group

Software- en consultancybedrijf Cadac Group kondigt aan de Autodesk CAM Specialization te ontvangen. Het bedrijf ontvangt deze prijs vanwege haar kennis, ervaring en processen op het gebied van Computer-Aided Manufacturing (CAM). Deze erkenning opent deuren voor het bedrijf.

Internationale CAM-erkenning voor Cadac Group

De CAM-specialisatie voor Cadac kwam niet uit de lucht gevallen. Cadac-medewerkers verdiepen zich al jaren in de CAM-wereld door middel van intensieve trainingen en te innoveren in het Cadac Lab op het hoofdkantoor te Heerlen. Het Cadac Lab is een indrukwekkend machinepark met apparaten zoals een 3D-kunststofprinter Stratasys Fortus 450mc, een FARO 3D-scanner, een KUKA-robotarm, een 5-assige Haas VF1 CNC-machine en een co2-laser. Met deze apparaten gaan zij op zoek naar innovatieve methodes om CAD en CAM te verbinden en ontwerpen te testen op maakbaarheid en kwaliteit. Ook andere organisaties zijn welkom in het Cadac Lab, wat leidt tot innoverende resultaten. Het samenspel van uiteenlopende vakkennis resulteert in opmerkelijke producten, waaronder een 3D-geprinte duurzame lichtgewicht elektrische raceauto.

De Autodesk CAM Specialization erkent niet alleen Cadac’s expertise op het gebied van CAM, maar stelt Cadac ook in staat een selectie van exclusieve high-end Autodesk CAM-oplossingen op te nemen in de productcatalogus zoals Autodesk PowerMill, PowerShape, PowerInspect, Netfabb en FeatureCAM. Al deze producten kunnen gepresenteerd en getest worden in het state-of-the-art Cadac Lab.

Bekijk video

Kies een locatie

Europa

Wereld