Internationale CAM-erkenning voor Cadac Group

Cadac Group ontvangt de Autodesk CAM Specialization

17 oktober 2019 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Cadac Lab Neem contact op

Software- en consultancybedrijf Cadac Group kondigt aan de Autodesk CAM Specialization te ontvangen. Het bedrijf ontvangt deze prijs vanwege haar kennis, ervaring en processen op het gebied van Computer-Aided Manufacturing (CAM). Deze erkenning opent deuren voor het bedrijf.

cnc-machine-lab-stagiaire.jpg

De CAM-specialisatie voor Cadac kwam niet uit de lucht gevallen. Cadac-medewerkers verdiepen zich al jaren in de CAM-wereld door middel van intensieve trainingen en te innoveren in het Cadac Lab op het hoofdkantoor te Heerlen. Het Cadac Lab is een indrukwekkend machinepark met apparaten zoals een 3D-kunststofprinter Stratasys Fortus 450mc, een FARO 3D-scanner, een KUKA-robotarm, een 5-assige Haas VF1 CNC-machine en een co2-laser. Met deze apparaten gaan zij op zoek naar innovatieve methodes om CAD en CAM te verbinden en ontwerpen te testen op maakbaarheid en kwaliteit. Ook andere organisaties zijn welkom in het Cadac Lab, wat leidt tot innoverende resultaten. Het samenspel van uiteenlopende vakkennis resulteert in opmerkelijke producten, waaronder een 3D-geprinte duurzame lichtgewicht elektrische raceauto.

De Autodesk CAM Specialization erkent niet alleen Cadac’s expertise op het gebied van CAM, maar stelt Cadac ook in staat een selectie van exclusieve high-end Autodesk CAM-oplossingen op te nemen in de productcatalogus zoals Autodesk PowerMill, PowerShape, PowerInspect, Netfabb en FeatureCAM. Al deze producten kunnen gepresenteerd en getest worden in het state-of-the-art Cadac Lab.

Bekijk video

De erkenning van Autodesk toont niet alleen aan dat we koploper zijn op het gebied van CAM, maar het geeft ons ook de mogelijkheid klanten nog beter te helpen met hun productontwikkelingsproces.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Over Cadac Group

Cadac Group is een toonaangevende aanbieder van software en consultancy aan verschillende bedrijfstakken, zoals de maakindustrie en de bouwsector. Als Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner gaat Cadac Group voorop in de digitale transformatie. Met betrouwbare softwareoplossingen en branchespecifieke kennis helpt Cadac Group de design-, maak- en gebruiksprocessen van bedrijven te digitaliseren. Cadac Group is een van de grotere internationale spelers met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Australië. In Nederland is Cadac Group gevestigd in Heerlen (hoofdkantoor), Vianen en Meppel. Kijk voor meer informatie op www.cadac.com.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nikki Linssen van Cadac Group via nikkilinssen@cadac.com of telefoonnummer +31 88 9322 466. Eerdere persberichten van Cadac Group zijn te raadplegen op www.cadac.com/nieuws.Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap