Integron profiteert van upgrade Autodesk Inventor software

31 oktober 2014

De mogelijkheid om Autodesk software voordelig te upgraden naar de nieuwste versie komt vanaf 1 februari 2015 te vervallen. Integron besloot daarom snel actie te ondernemen en deed een upgrade van alle Inventor 2012 licenties naar Inventor 2015, mét Maintenance Subscription.

Integron Speciaalmachinebouw in Groningen engineert innovatieve oplossingen voor productie mechanisatie en test- en meet gereedschappen. Dirk Woudstra, Manager Speciaalmachinebouw bij Integron: “Als machinebouwer loop je steeds op de grens van wat technisch mogelijk is. Daar hoort ook een CAD-pakket bij dat dit mogelijk maakt. Met Inventor 2012 liepen we steeds vaker tegen de CAD technische beperkingen op. Daarnaast gebruiken veel klanten en toeleveranciers wél een nieuwe versie, waardoor we regelmatig tegen compatibiliteit problemen opliepen. Nu het ook nog eens bleek dat voordelig updaten maar tot 2015 mogelijk is, werd het hoog tijd voor een upgrade!”

Dankzij Subscription toegang tot support
Maintenance Subscription of Cadac Subscription Gold support bieden niet alleen het voordeel dat je altijd over de nieuwste versie beschikt, maar ook toegang krijgt tot de support desk. “Dat heeft ons in die korte tijd al veel profijt opgeleverd. Onze tekenaars leren ontzettend veel van de expertise van de support medewerkers. Denk aan manieren om slimmer te werken en bepaalde functionaliteit optimaal in te zetten.”

Tijdwinst in Inventor dankzij NXTdim
Integron besloot niet alleen de Inventor software te updaten, maar ook de door Cadac Group ontwikkelde NXTdim Inventor Tools aan te schaffen. “Dat kan ik iedereen aanraden! Misschien is NXTdim wel onze grootste verbetering. Standaard taken zoals printen en publiceren naar PDF of STEP gaat in een handomdraai. Ook het automatisch omnummeren van componenten levert ons een enorme tijdbesparing op. Dat was voorheen voor onze tekenaars een hels karwei.”

Kortom:
“Ik kan iedereen aanraden om nu te upgraden. Uitstellen van de investering zal voor veel bedrijven betekenen dat er langer wordt doorgewerkt met ‘oudere’ software. Hierdoor mis je een hoop technologische ontwikkelding die hard nodig is om de concurrentie te lijf te gaan. Wij zijn in ieder geval weer helemaal klaar voor de toekomst!”

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?