Naar hoofdinhoud

18 april 2014

Implementatie NedInfra Vault bij Port of Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam, ook bekend als Port of Rotterdam, implementeert NedInfra Vault ter vervanging van het huidige EDM systeem. Dankzij deze ‘best practice’ implementatie van Autodesk Vault heeft Havenbedrijf Rotterdam straks een standaard aanpak voor het beheren van projectdata en projectdocumenten in alle fasen en disciplines binnen het civieltechnische ontwerp- en bouwproces (ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud).

Implementatie NedInfra Vault bij Port of Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam, zorgt voor de ontwikkeling, aanleg, beheer en exploitatie van het Rotterdamse havengebied en het bevorderen van een effectieve, veilige en efficiënte scheepvaartafwikkeling in de Rotterdamse haven en het aanloopgebied voor de kust.

Het gebruik van AutoCAD Map, en de daarbij behorende  documentstromen, vormen een essentieel onderdeel binnen de bovengenoemde processen. Met het uitfaseren van het huidige EDM systeem, welke door een op SharePoint gebaseerde oplossing wordt vervangen, is een kans ontstaan om een document management systeem te implementeren welke zich specifiek op de behoefte en wensen van de grafische afdelingen richt. NedInfra Vault zal dan ook als aanvulling op de SharePoint omgeving fungeren.

Kies een locatie

Europa

Wereld