Het succes van Cadac Modules

Autodesk Forge helpt Cadac-klanten om hun bouwproces 80% sneller uit te voeren

08 februari 2019

Stel een vraag Meer over Modules

Enabling digital. De slogan en de drijfveer van Cadac. Cadac is hier dan ook voortdurend mee bezig tijdens het ontwikkelen van eigen software om de maakindustrie, de bouw en de overheid vooruit te helpen en een nieuwe fase van groei in te gaan.

Cadac Modules is ontwikkeld, in samenwerking met lanceringspartner Royal BAM Group, om hoofd te bieden aan de huidige uitdagingen in de bouwkundige en de werktuigbouwkundige industrieën. De eisen van opdrachtgevers zijn hoog: strakke deadlines, concurrerende prijzen en vaak complexe constructies. Cadac Modules is een oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van processen te optimaliseren en is gebaseerd op Autodesk Forge.

Meer over Cadac Modules

Niet alleen wij, maar ook Autodesk steekt haar bewondering voor Cadac Modules niet onder stoelen of banken. Tijdens het One Team Conference 2018 in Las Vegas werd Cadac Modules voor het eerst op het hoofdpodium aangekondigd. Andere Autodesk evenementen volgden al snel en reeds hebben zij het succesverhaal van Cadac Modules gepubliceerd.

Bekijk ons succesverhaal op Autodesk Forge

Autodesk Forge biedt innovatieve, schaalbare en toekomstbestendige platformtechnologie die ons in staat stelt om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en extra waarde toevoegt aan onze visie 'Enabling Digital'.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?