Hellebrekers Technieken profiteert van upgrade Revit software

01 december 2014

De mogelijkheid om Autodesk software voordelig te upgraden naar de nieuwste versie komt vanaf 1 februari 2015 te vervallen. Hellebrekers Technieken wilde al overstappen van AutoCAD naar Revit, maar kon nu nog voordelig upgraden naar Revit 2015, mét Maintenance Subscription.

hellenbrekers-zwembad-hardenberg.png

Hellebrekers Technieken is specialist op het gebied van proces- en bouwinstallaties, van ontwerp tot en met realisatie en beheer & onderhoud. Met name de sport & recreatie sector zijn zij in Nederland een grote speler op het gebied van waterbehandeling (zwembadtechniek). Henri Valk, modelleur bij Hellebrekers Technieken: “Vanwege een projectaanvraag voor een nieuw zwembad in Hardenberg in samenwerking met BAM Utiliteitsbouw, waarbij BIM en Revit als eis werden gesteld, zijn we begin 2014 in aanraking gekomen met deze 3D modelleer tool. Inmiddels staan we op het punt om Revit in de gehele organisatie uit te rollen. Niet alleen vanwege de stijgende vraag uit de markt, maar ook de vele andere voordelen die Revit biedt om te kunnen BIMmen.”

Bij Hellebrekers Technieken wordt Revit niet alleen als ‘tekenprogramma’ gebruikt , maar als tool om samen te werken. Henri Valk: “Visueel biedt Revit ontzettend veel voordelen in BIM-projecten. Dankzij 3D visualisatie is overleg met een bouwteam, dat bestaat uit verschillende disciplines, een stuk eenvoudiger."

Waarom zou iedereen moeten upgraden
De markt is continu in ontwikkeling, ook tools zoals Revit. In tegenstelling tot AutoCAD, dat inmiddels ver doorontwikkeld is, gaat de ontwikkeling van Revit nog razendsnel. Elke nieuwe Revit versie is een enorme stap vooruit. Het is dus belangrijk om bij te blijven met updates anders loop je al snel achter.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?