Gratis Vault Professional bij AutoCAD Mechanical of Product Design Suite

Profiteer kosteloos van krachtige software voor beheer van uw engineering data

24 februari 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag

Wanneer u vóór 22 april 2016 een voordelig abonnement afsluit op AutoCAD Mechanical of de Product Design Suite (Premium / Ultimate), dan ontvangt u gratis Autodesk Vault Professional.

Dankzij deze actie profiteert u met Autodesk Vault direct kosteloos van krachtige software voor gegevensbeheer van uw engineering data. Buiten de CAD functies in AutoCAD Mechanical en alle CAD tools in de Product Design Suite, krijgt u zo ook de volledige controle over uw ontwerpgegevens en technische documentatie.

Meer weten over Vault Professional?

Meld u dan aan voor een gratis Product Data Management sessie bij u in de buurt. Wij laten u tijdens onze Lunch & Learns graag in een ochtend ervaren hoe u uw ontwerpdata een stuk sneller vindt en dankzij versie- en revisiebeheer 100% zeker weet dat u met de juiste ontwerpdata aan de slag gaat.

Vragen over deze actie? Neem snel contact op.

Voorwaarden:

  • De promotie is geldig op 1-, 2- & 3-jarige abonnementen op AutoCAD Mechanical en Product Design Suite Premium/Ultimate.
  • Deze promotie kan niet gecombineerd worden met andere promoties en/of MAA-korting.
  • Deze promotie is geldig tot 22 april 2016.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe etappe in de ontdekkingsreis van Cadac

  • Cadac Group wint Autodesk Business Innovation Award 2019

  • Wijzigingen licentievoorwaarden virtualisatie

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap