Girlsday 2018

Op 12 april aanstaande opent ook Cadac Group haar deuren: dit keer voor de girls van het Charlemagne college.

22 maart 2018

Maak een afspraak Stel een vraag

Tijdens Girlsday werken tal van bedrijven, (onderzoeks-)organisaties en science centers samen met scholen om jonge meisjes kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT. Dit is een landelijk initiatief, in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en TechniekTalent.nu.

Op 12 april aanstaande opent ook Cadac Group haar deuren: dit keer voor de girls van het Charlemagne college. Er is een interessant programma geformuleerd, om ze kennis te laten maken met de IT/technische werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk!

Cadac zet zich in om meisjes de kans te geven om zich goed en breed te oriënteren op hun toekomstmogelijkheden en dat deze meisjes niet bij voorbaat bèta, techniek en ICT uitsluiten, zonder het te kennen. Om te volgen wat de meisjes meemaken op 12 april, kunt u op social media de hashtag #Girlsday2018 opzoeken.

Wilt u zelf het aandeel vrouwelijke ingenieurs binnen uw bedrijf (tijdelijk) vergroten? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor inzet van een van onze ingenieurs te bespreken. Naast een aantal dames, hebben wij natuurlijk ook meer dan genoeg mannen in dienst die u kunnen ondersteunen!

Contact opnemen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw traject van start: BIM Modelleurs+ per direct beschikbaar

  • Cadac Group breidt uit met nieuwe medewerkers

  • Cadac Group introduceert Enable yourself

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap