Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

02 maart 2017

Generative Design voordelen

Generative Design is een revolutionaire manier van ontwerpen. Op basis van uw ontwerpdoelen en parameters zoals materiaal of gewicht, berekent en tekent slimme Generative Design software razendsnel het beste ontwerp. We hebben de top 5 voordelen van Generative Design voor u op een rijtje gezet.

Generative Design voordelen

1. Ontwerp sneller

In de tijd dat u enkele ontwerpvoorstellen tekent in 2D en 3D CAD software zoals AutoCAD, Inventor of Revit, genereert een computer dankzij Generative Design duizenden. Inclusief de juiste data om u te helpen met het bepalen van het beste ontwerp.

2. Bespaar kosten

Simuleren en testen is ingebakken in het Generative Design proces. Zo voorkomt u dure wijzigingen en verrassingen in het productieproces of gebruik.

3. Optimaliseer uw ontwerp

Generative Design genereert ontwerpen die optimaal aansluiten op uw ontwerpdoelen. U bespaart materiaal en gewicht zonder concessies aan functie, stijfheid en kwaliteit.

4. Creatiever design

Dankzij talloze ontwerpideeën ontdekt u verrassende vormen, constructies en oplossingen, die u zelf niet had kunnen bedenken.

5. Innovatieve productie

Generative Design kan inspirerende, maar complexe vormen opleveren die op het eerste gezicht niet maakbaar of veel te duur lijken. Nieuwe productietechnieken maken het echter mogelijk, haalbaar en betaalbaar.

Lees meer over Generative Design

Kies een locatie

Europa

Wereld