Onze experts over Generative Design en Digital Manufacturing

29 mei 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Bekijk video Lees meer over Generative Design

In deze aflevering van het Cadac Channel zijn we weer in ons spiksplinternieuwe Cadac Lab dat aanstaande 16 juni wordt geopend. We praten met onze Solution Architect David Truyens over Generative Design en hoe we met ons Cadac Lab aansluiten op deze nieuwe ontwerpmethode.

cadac-channel-generative-design-3.jpg

Ons machinepark groeit

Er stonden al een supermoderne 5-assige CNC-machine en professionele 3D-printer in het Cadac Lab. Sinds kort hebben we ook de beschikking over een FARO 3D-scanner en immens groot touchscreen. En een robot is onderweg!

Nieuwe ontwerpmethodes vragen om nieuwe productietechnieken

De opkomst van Generative Design of generatieve ontwerp technieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden waarbij onder andere additieve (3D printing) en substractieve (CNC) productiemethoden toegepast worden. Met het Cadac Lab verbinden wij CAD & CAM. Hierdoor kunnen wij als geen ander onze klanten helpen deze nieuwe ontwerp- en productiemethoden binnen hun productontwikkelingsproces toe te passen.

Bekijk video

Momenteel is er een explosie van nieuwe technologieën in alle richtingen. Wij helpen u graag om deze nieuwe innovaties toe te passen in uw bedrijf!

David Truyens Solution Architect - Cadac Group

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap