Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

13 april 2017

Fusion 360 toegankelijke 3D CAD CAM in de cloud

Toegankelijkheid heeft vele betekenissen in Fusion 360. Dankzij een razendsnelle download en installatie kunt u binnen 10 minuten aan de slag met deze 3D CAD, CAM en Collaboration oplossing. Fusion 360 werkt in de webbrowser, op Mac en PC, en via handige Apps. In dit artikel geven wij u 4 redenen waarom workarounds niet meer nodig zijn.

Fusion 360 toegankelijke 3D CAD CAM in de cloud

Probeer het zelf en download een gratis trial


1. Fusion 360 werkt op PC en Mac

'Toegankelijkheid' kan ook gewoon gaan over het feit dat Fusion 360 zowel op Mac als op PC werkt. U hoeft dus geen workarounds meer te gebruiken. Gebrek aan support door een 'niet-ondersteund besturingssysteem' behoort ook tot het verleden. U werkt gewoon verder op het systeem dat u verkiest, of op beide! Met een voordelig abonnement en cloud databeheer wisselt u eenvoudig van de ene computer naar de andere. Na het aanmelden zijn niet alleen de belangrijke designgegevens direct beschikbaar, ook uw persoonlijke opties en instellingen.

2. Geen zware systeemvereisten

U hoeft niet langer te zoeken naar gecertificeerde grafische kaarten en specifieke versies van stuurprogramma's, computers met het label 'werkstation' en andere zaken die veel geld kosten. De meeste hedendaagse computers voldoen namelijk aan de soepele systeemvereisten van Fusion 360.

3. Fusion 360 Apps voor iOS en Android

'Toegankelijkheid' kan ook slaan op de vele manieren waarop je met data kan werken via browsers en mobiele toepassingen. Er zijn apps voor zowel iOS (Download in iTunes App Store) als Android (Download in Google Play), maar strikt genomen heeft u die niet nodig want alle data is toegankelijk via een browser. U krijgt krachtige mogelijkheden tot interactie zonder ook maar iets te hoeven installeren.

4. Altijd toegang tot ontwerpgegevens, veilig in de cloud

Met Fusion 360 beheert u al uw data eenvoudiger dan ooit! Telkens als u iets bewaart, gebeurt dat in de cloud. Zo is uw data overal ter wereld beschikbaar en veiliger dan op een lokale harde schijf, met dank aan replicatie en de beste beveiliging.

Bekijk video

Probeer het zelf en download een gratis trial

Kies een locatie

Europa

Wereld