Naar hoofdinhoud

07 april 2017

Fusion 360 CAM software top 5 voordelen

Of u nu een doorgewinterde CNC-programmeur bent, een ontwerper of engineer: u hebt zeker één ding gemeen. U bent op zoek naar een professionele CAM-oplossing, die alle tools bevat die u nodig hebt om te werken zoals u wilt. We hebben de beste redenen voor u verzameld waarom Fusion 360 geschikt is als CAM tool.

Fusion 360 CAM software top 5 voordelen

Bekijk de video

 1. Beste tools voor 2½- & 3-assige frezen, draaien en waterjet-, laser- en plasmasnijders
  Fusion 360 is revolutionaire 3D CAD ontwerpsoftware waarmee u gemakkelijker samenwerkt aan engineering projecten. Naast ontwerp en simulatie zit Fusion 360 boordevol handige features om uw ontwerp gereed te maken voor productie. Zo beschikt Fusion 360 bijvoorbeeld over gereedschapsbanen voor projecten met 2½- & 3-assige frezen, draaien en waterjet-, laser- en plasmasnijders.
   
 2. Volledig aanpasbare CAM gereedschapsbibliotheek
  Met beschikt over een volledig aanpasbare gereedschapsbibliotheek, zodat u zelfs met de meest veelzijdige machinewerkplaats aan de gang kan. Bovendien heeft Fusion 360 een bibliotheek met werkstukopspanningen van topfabrikanten. We hebben zelfs ”adaptive clearing” toegevoegd voor het opruwen met hoge snelheid. Deze functie berekent automatisch een constante spaanderbelasting voor uw snijmachine, waardoor u gereedschap minder snel verslijt. Ervaren gebruikers zullen blij zijn met de ondersteuning voor restbewerkingen en gereedschapspatronen.
   
 3. Uitgebreide afwerkingsmogelijkheden
  Fusion 360 bevat een uitgebreide lijst van afwerkingsmogelijkheden om elk soort geometrie snel en efficiënt te bewerken. Tijd is geld toch? Om tijd te besparen, is Fusion 360 bovendien ook multi-threaded. Dit wil zeggen dat tegelijkertijd meerdere processen kunnen lopen. Zo kunt u verder werken terwijl de gereedschapsbanen worden aangemaakt.
   
 4. Directe aansturing voor de populairste machines in uw industrie
  Fusion 360 biedt een krachtige en dynamische gereedschapsbaansimulatie, zodat gebruikers kunnen zien wat ze zullen bewerken, voordat ze hun bestanden versturen. Fusion 360 heeft ook een post-processingsysteem, inclusief een volledige bibliotheek van aanpasbare post-processors voor de populairste machines in de industrie. Ga aan de gang met set-up sheets, inclusief freesdata en freesbaanstatistieken die tijdens de voorbereiding en het bewerkingsproces een grote hulp zijn voor de machinebewerkers.
   
 5. Maak uw CAD ontwerp klaar voor subtractieve en additieve fabricage
  Tot slot is Fusion 360 niet alleen handig voor subtractieve fabricage. Deze oplossing heeft ook een 3D-print mogelijkheid voor additieve fabricage. Deel een ontwerp, bouw supports en genereer gereedschapsbanen voor een groot aantal 3D-printers.

Lees meer over Fusion 360

Meld u aan voor het gratis webinar

Kies een locatie

Europa

Wereld