Naar hoofdinhoud

09 april 2018

Fusion 360 CAD 3D-Print workshop Succes

Eind maart vond in Hasselt de eerste sessie van onze nieuwe CAD & 3D printing workshop plaats. Met een exclusieve groep enthousiaste deelnemers gingen we twee dagen aan de slag met het ontwerpen en 3D printen van een hoofdtelefoon. Het werkende resultaat, met superieure geluidskwaliteit, mochten ze uiteraard direct mee naar huis nemen!

Fusion 360 CAD 3D-Print workshop Succes

Hands-on aan de slag met Fusion 360

Voor het ontwerp gebruiken we in deze workshop Fusion 360. Met deze software is parametrisch 3D-modeleren eenvoudiger dan ooit! Onze cursisten werden in één dag klaargestoomd om hiermee hun eigen hoofdtelefoon te ontwerpen.

Zelf aan de slag met Fusion 360? Dat kan heel voordelig! In de Cadac Store neem je al een voordelig abonnement voor €22,50 per maand.

Voordelig Fusion 360 abonnement

Werken met 3D-printing

Onze partner Trideus, toonaangevend 3D printing expert, kwam op dag twee langs met een aantal Ultimaker 3 3D-printers. De deelnemers kregen haarfijn uitgelegd hoe een 3D printer werkt, waar je op moet letten in het ontwerp en hoe je met de juiste instellingen het beste resultaat bereikt.

Kennis direct bruikbaar in de praktijk

Zo’n hoofdtelefoon is natuurlijk een leuke gadget. Maar na deze cursus neemt u natuurlijk meer mee naar huis! U leert werken met Fusion 360, dé toekomst voor 3D CAD in de cloud, u bent volledig op de hoogte van de mogelijkheden van 3D-printing en u krijgt inzicht in het proces van CAD naar 3D-print. U gaat naar huis boordevol ideeën om deze techniek in uw bedrijf in te zetten. En u weet nu hoe dat moet!

Wilt u ook aan de slag met Fusion en 3D printing? Laat het ons weten, dan houden we u op de hoogte wanneer nieuwe workshop datums zijn ingepland!

Ik heb interesse in deze workshop

Kies een locatie

Europa

Wereld