Fusion 360 & 3D-Print workshop een groot succes

In 2 dagen helemaal up-to-date over CAD-ontwerp (Fusion 360) voor 3D-printing

09 april 2018 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Meld u aan voor de workshop Stel een vraag

Eind maart vond in Hasselt de eerste sessie van onze nieuwe CAD & 3D printing workshop plaats. Met een exclusieve groep enthousiaste deelnemers gingen we twee dagen aan de slag met het ontwerpen en 3D printen van een hoofdtelefoon. Het werkende resultaat, met superieure geluidskwaliteit, mochten ze uiteraard direct mee naar huis nemen!

fusion-360-cad-ontwerp-3d-printing- (5).jpg

Hands-on aan de slag met Fusion 360

Voor het ontwerp gebruiken we in deze workshop Fusion 360. Met deze software is parametrisch 3D-modeleren eenvoudiger dan ooit! Onze cursisten werden in één dag klaargestoomd om hiermee hun eigen hoofdtelefoon te ontwerpen.

Zelf aan de slag met Fusion 360? Dat kan heel voordelig! In de Cadac Store neem je al een voordelig abonnement voor €22,50 per maand.

Voordelig Fusion 360 abonnement

Werken met 3D-printing

Onze partner Trideus, toonaangevend 3D printing expert, kwam op dag twee langs met een aantal Ultimaker 3 3D-printers. De deelnemers kregen haarfijn uitgelegd hoe een 3D printer werkt, waar je op moet letten in het ontwerp en hoe je met de juiste instellingen het beste resultaat bereikt.

Kennis direct bruikbaar in de praktijk

Zo’n hoofdtelefoon is natuurlijk een leuke gadget. Maar na deze cursus neemt u natuurlijk meer mee naar huis! U leert werken met Fusion 360, dé toekomst voor 3D CAD in de cloud, u bent volledig op de hoogte van de mogelijkheden van 3D-printing en u krijgt inzicht in het proces van CAD naar 3D-print. U gaat naar huis boordevol ideeën om deze techniek in uw bedrijf in te zetten. En u weet nu hoe dat moet!

Wilt u ook aan de slag met Fusion en 3D printing? Laat het ons weten, dan houden we u op de hoogte wanneer nieuwe workshop datums zijn ingepland!

Ik heb interesse in deze workshop

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap