Focus op procestechniek, energiesector en maritieme industrie

Nieuwe divisie voor Process, Power & Marine solutions

03 juni 2015 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Sneller en beter uitvoeren van projecten, tegen lagere kosten. Wie wil dat nu niet? Maar hoe speelt u in de procestechniek, energiesector en maritieme industrie het beste in op deze behoefte? Besluiten nemen op basis van correcte en up-to-date informatie is daarbij essentieel. Helaas is deze vaak versnipperd over verschillende afdelingen en partners. Wij helpen u graag om deze uitdagingen te overwinnen en brengen dit in praktijk met onze nieuwe business unit: Process, Power and Marine Solutions.

Integratie voor betere resultaten en lagere kosten
Geïntegreerd samenwerken is niet nieuw. Het brengt tal van mogelijkheden met zich mee, maar uw engineering landschap moet hier wel op voorbereid zijn.

Informatie wordt nog te veel op ‘eilanden’ opgeslagen en niet gedeeld met partners of andere disciplines. Daarnaast wordt er in de praktijk niet goed omgegaan met hoogwaardige informatie. Denk aan veel printen wat zorgt voor handmatig werk voordat de informatie bruikbaar is voor andere partijen. Denk wel: beschikbaarheid is iets anders dan bruikbaarheid!

Door informatie te delen tijdens het gehele engineering- en productieproces, creëert u een omgeving waarin iedere partij verzekerd is van de juiste informatie. Het gevolg? De juiste beslissingen worden sneller gemaakt, wijzigingen direct doorgevoerd, fouten eerder ontdekt en de algehele kwaliteit van het project gaat drastisch omhoog.

Onze jarenlange ervaring direct voor u beschikbaar
Onze experts spreken de taal van uw industrie en begrijpen hoe u denkt. We ondersteunen u bij het organiseren van consistente informatiestromen. Daarmee slaat u een enorme efficiëntieslag, want we kijken verder dan slechts één fase in het project of alleen de engineeringsdiscipline.

Dankzij onze Cadac Organice Suite is samenwerken aan complexe, kapitaalintensieve projecten eenvoudiger dan ooit. Zeker tijdens de uitvoeringsfase. Alles is immers beter op elkaar afgestemd. Wij helpen u dit proces stap voor stap te verbeteren met onze best practices die gebaseerd zijn op ruim 25 jaar ervaring.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?