Naar hoofdinhoud

05 juni 2019

Feestweekend Welten

Harmonie TOG van Welten bestaat 100 jaar en dat vieren zij groots met een eeuwfeest in het weekend van 14, 15 en 16 juni.

Feestweekend Welten

De vereniging is belangrijk voor de regio en Cadac Group is dan ook trots om de lokale harmonie hierbij te ondersteunen. Daarom willen wij onze gewaardeerde relaties in de regio Parkstad en omstreken uitnodigen om op 14 & 15 juni het glas te heffen op de eerste helft van 2019 tijdens dit feestweekend.

Voor vrijdag en zaterdag heeft Cadac Group toegangskaartjes beschikbaar. Lijkt het u leuk om hierbij te zijn? Laat het ons weten en wij reserveren een kaartje voor u, inclusief consumpties! Wilt u een introducé meenemen? Ook dat kan.

Programma vrijdag 14 juni
Vrijdagavond 14 juni vanaf 19:00 staat de avond volledig in het teken van onze oosterburen. Een cult feest met Reinländische Musik und Spasz Palette. Kortom “Alte Deutsche Welle” met veel meezingers, dansen en vooral een Grenz-lose Stimmung! En wie anders dan 
Wir sind SPITZE! zetten de tent deze avond op de kop.

Datum​: vrijdag 14 juni
Locatie​: feesttent de Doom in Welten
Tijd​: 18 uur – 24 uur
Entree​: voor u als Cadac klant: gratis. (ter waarde van € 10,- )

Programma zaterdag 15 juni
Waan u in een jaren ’80 disco compleet met palmbomen en discoballen met de lekkerste sunny disco, groovehouse, funky pop en pop & dance classics. Trek je dansschoenen aan en ga uit je dak op nummers van EarthWind & Fire tot Bruno Mars, van Sylvester tot Calvin Harris: if it has groove, it will make you move! Dit bekende concept reist het hele land door, maar TOG Welten heeft de primeur. Voor de eerste keer is Disco Tropicana in combinatie met een live optreden van het bekende trio Big, Black & Beautiful.

Datum​: zaterdag 15 juni 
Locatie​: feesttent de Doom in Welten 
Tijd​: 19 uur – 24 uur 
Entree​: voor u als Cadac klant: gratis. (ter waarde van € 15,- )

Graag ontvangen we uw reactie voor maandag 10 juni via het aanmeldformulier.

Ja, lijkt me leuk!

Kies een locatie

Europa

Wereld