Een feestje waar u bij moet zijn!

Op 14 & 15 juni 2019 vindt hét feestweekend van Welten plaats

05 juni 2019

Aanmelden Meer informatie

Harmonie TOG van Welten bestaat 100 jaar en dat vieren zij groots met een eeuwfeest in het weekend van 14, 15 en 16 juni.

De vereniging is belangrijk voor de regio en Cadac Group is dan ook trots om de lokale harmonie hierbij te ondersteunen. Daarom willen wij onze gewaardeerde relaties in de regio Parkstad en omstreken uitnodigen om op 14 & 15 juni het glas te heffen op de eerste helft van 2019 tijdens dit feestweekend.

Voor vrijdag en zaterdag heeft Cadac Group toegangskaartjes beschikbaar. Lijkt het u leuk om hierbij te zijn? Laat het ons weten en wij reserveren een kaartje voor u, inclusief consumpties! Wilt u een introducé meenemen? Ook dat kan.

Programma vrijdag 14 juni
Vrijdagavond 14 juni vanaf 19:00 staat de avond volledig in het teken van onze oosterburen. Een cult feest met Reinländische Musik und Spasz Palette. Kortom “Alte Deutsche Welle” met veel meezingers, dansen en vooral een Grenz-lose Stimmung! En wie anders dan 
Wir sind SPITZE! zetten de tent deze avond op de kop.

Datum​: vrijdag 14 juni
Locatie​: feesttent de Doom in Welten
Tijd​: 18 uur – 24 uur
Entree​: voor u als Cadac klant: gratis. (ter waarde van € 10,- )

Programma zaterdag 15 juni
Waan u in een jaren ’80 disco compleet met palmbomen en discoballen met de lekkerste sunny disco, groovehouse, funky pop en pop & dance classics. Trek je dansschoenen aan en ga uit je dak op nummers van EarthWind & Fire tot Bruno Mars, van Sylvester tot Calvin Harris: if it has groove, it will make you move! Dit bekende concept reist het hele land door, maar TOG Welten heeft de primeur. Voor de eerste keer is Disco Tropicana in combinatie met een live optreden van het bekende trio Big, Black & Beautiful.

Datum​: zaterdag 15 juni 
Locatie​: feesttent de Doom in Welten 
Tijd​: 19 uur – 24 uur 
Entree​: voor u als Cadac klant: gratis. (ter waarde van € 15,- )

Graag ontvangen we uw reactie voor maandag 10 juni via het aanmeldformulier.

Ja, lijkt me leuk!

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap