Factory Tour 2014 een groot succes

18 juni 2014

Ook dit voorjaar organiseerde Cadac Group een reeks events ter introductie van de nieuwste Autodesk releases. Op maar liefst acht inspirerende locaties maakten de in totaal meer dan 500 bezoekers kennis met de nieuwste mogelijkheden voor de maakindustrie om ontwerpinformatie te creëren, beheren en te delen.

factory-tour-2014-lichtfabriek.jpg

Bijzondere locaties
Waar we twee jaar geleden indrukwekkende vliegvelden aandeden en vorig jaar techniek musea, ging onze Tour dit jaar langs prachtige, inspirerende (oude) fabriekslocaties zoals Hazemeijer Farbiek, De Melkfabriek, De Lichtfabriek en de unieke Van Nelle Ontwerpfabriek.

Uitgebreid keuzeprogramma met 12 sessies
Om zoveel mogelijk aan te sluiten op de specifieke behoeften van de verschillende facetten in de maakindustrie, konden deelnemers zelf een uniek en persoonlijk programma samenstellen. Met 12 verschillende sessies was er keuze genoeg: van Digital Prototyping tot what’s new in Inventor, AutoCAD (-Electrical) Plant 3D en Simulation, en van productconfiguratie, document management en inkoopportals tot ontwerpen van fabriekslayouts.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?