Explore and Learn

Explore and Learn events zeer enthousiast ontvangen

27 juni 2018

Stel een vraag

Dit voorjaar organiseerde Cadac Group een reeks events ter introductie van de nieuwste Autodesk releases. Op maar liefst vijf inspirerende locaties maakten de in totaal meer dan 300 bezoekers kennis met de nieuwste mogelijkheden om de digitale transformatie inhoud te geven.

_DSC6444.JPG

Om zoveel mogelijk aan te sluiten op de verschillende vakgebieden waren er zowel voor de maak- als voor de bouwindustrie presentaties georganiseerd. Naast de nieuwste features in de collections, werd er ook aandacht besteed aan ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie

In de manufacturing sessies kwamen we via Vault voor productie, as-built management en de Digital Twin, tot de kern; échte 3D-model gebaseerde organisaties (Model Based Enterprise). In de bouwkundige sessies werd getoond hoe in het BIM-proces de bekende TheModus Suite nu aangevuld wordt met de C3A-Extensies: een slimme werkmethodiek waarmee het maken van bestekteksten en begrotingsregels vanuit een Revit-model volledig geautomatiseerd wordt. 

Naast handige tips and tricks voor beide vakgebieden die door iedereen enthousiast ontvangen werden was dit een zeer geslaagde editie! 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • UOB is een feit: groen licht voor samenwerkingsverband Cadac Group en Itannex

  • Cadac Group & ING Bank over de toekomst van de bouw

  • TheModus BIM Update 5.6.0.16

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap