Naar hoofdinhoud

07 november 2017

Eurosia en Cadac Group kondigen samenwerkingsverband aan

Eurosia, een snelgroeiend Europees bedrijf in de BIM-dienstverlening, en Cadac Group, een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor het creëren, managen en delen van digitale ontwerpgegevens, hebben vandaag een strategisch samenwerkingsverband aangekondigd.

Eurosia en Cadac Group kondigen samenwerkingsverband aan

Cadac Group, de specialist in Building Information Modeling (BIM), zal voortaan de BIM Price Calculator van Eurosia integreren als een volwaardig onderdeel van zijn bedrijfsaanpak en de tool in de Cadac Store aanbieden. “Eurosia focust op het efficiënt vertalen van bestaande bouwinformatie en (2D) ontwerpen naar BIM-modellen om ze verder in de levenscyclus van het gebouw te kunnen gebruiken. Hierdoor kunnen ze onze klanten helpen bij de invoering van BIM”, zegt Paul Smeets, Chief Technology Officer bij Cadac Group. “De integratie van deze erg gebruiksvriendelijke BIM Price Calculator in onze online-aanpak, strookt met ons constante streven naar meer efficiëntie, in het bijzonder voor de complexe design- en onderhoudsprocessen in de architectuur-, techniek- en bouwsector’’.

Eurosia biedt veel BIM-diensten waaronder de BIM Price Calculator. Dit hulpmiddel geeft binnen 20 minuten een antwoord op de vraag: ‘’Hoeveel zou het kosten om een BIM-model te maken van dit gebouw?’’. De competitieve prijzen en soepele werkwijze van Eurosia zijn uniek in de sector. Na uitvoerig testen van de BIM Price Calculator, is Cadac Group verheugd het nieuwe samenwerkingsverband met Eurosia te kunnen aankondigen en klanten van Cadac Group een exclusieve en gerichte werkmethode te kunnen bieden voor het creëren van BIM-modellen.

Overtuigd? U kunt nu de BIM Price Calculator zelf uitproberen! 

BIM Price Calculator 

Kies een locatie

Europa

Wereld