Eurosia en Cadac Group kondigen samenwerkingsverband aan

Eurosia en Cadac Group hebben vandaag een strategisch samenwerkingsverband aangekondigd.

07 november 2017

Stel een vraag

Eurosia, een snelgroeiend Europees bedrijf in de BIM-dienstverlening, en Cadac Group, een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor het creëren, managen en delen van digitale ontwerpgegevens, hebben vandaag een strategisch samenwerkingsverband aangekondigd.

Cadac Group, de specialist in Building Information Modeling (BIM), zal voortaan de BIM Price Calculator van Eurosia integreren als een volwaardig onderdeel van zijn bedrijfsaanpak en de tool in de Cadac Store aanbieden. “Eurosia focust op het efficiënt vertalen van bestaande bouwinformatie en (2D) ontwerpen naar BIM-modellen om ze verder in de levenscyclus van het gebouw te kunnen gebruiken. Hierdoor kunnen ze onze klanten helpen bij de invoering van BIM”, zegt Paul Smeets, Chief Technology Officer bij Cadac Group. “De integratie van deze erg gebruiksvriendelijke BIM Price Calculator in onze online-aanpak, strookt met ons constante streven naar meer efficiëntie, in het bijzonder voor de complexe design- en onderhoudsprocessen in de architectuur-, techniek- en bouwsector’’.

Eurosia biedt veel BIM-diensten waaronder de BIM Price Calculator. Dit hulpmiddel geeft binnen 20 minuten een antwoord op de vraag: ‘’Hoeveel zou het kosten om een BIM-model te maken van dit gebouw?’’. De competitieve prijzen en soepele werkwijze van Eurosia zijn uniek in de sector. Na uitvoerig testen van de BIM Price Calculator, is Cadac Group verheugd het nieuwe samenwerkingsverband met Eurosia te kunnen aankondigen en klanten van Cadac Group een exclusieve en gerichte werkmethode te kunnen bieden voor het creëren van BIM-modellen.

Overtuigd? U kunt nu de BIM Price Calculator zelf uitproberen! 

BIM Price Calculator 

De integratie van deze erg gebruiksvriendelijke BIM Price Calculator in onze online-aanpak, strookt met ons constante streven naar meer efficiëntie, in het bijzonder voor de complexe design- en onderhoudsprocessen in de architectuur-, techniek- en bouwsector

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Over Eurosia
Eurosia S.A., opgericht in 2013, is een snelgroeiend Europees bedrijf werkzaam in de BIM-dienstverlening. Het bedrijf richt zich op het creëren van 3D- en 5D-modellen in de architectuur, MEP (werktuigbouw, elektrotechniek en sanitairtechniek) en bouwsector, van LOD 200 tot 500, evenals het creëren van BIM-objecten. Onze projectmanagers, kwaliteitscontroleurs en senior engineers bevinden zich in Frankrijk, de Benelux, het VK en het Midden-Oosten. Een deel van onze productie wordt uitgevoerd in onze eigen kantoren in Azië, die gecertificeerd zijn conform ISO 9001-2008 door Bureau Veritas, wat zowel kwaliteit als een competitief aanbod waarborgt. In totaal bieden we de expertise van meer dan 100 BIM-modelleurs aan MEP-aannemers, algemene aannemers, inspecteurs, fabrikanten en architecten. Ons team levert kwaliteitsdiensten op het vlak van BIM-modelleren, scannen naar BIM, coördinatie en Virtual Reality voor hun nieuwe constructie, renovatie of facilitymanagementproject.

Over Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen, op basis van Autodesk- en Microsoft-technologie. De groep kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring met het creëren, beheren en delen van digitale designinformatie, binnen tal van sectoren [bouw, productie, processen, energie, scheepvaart en infrastructuur]. Cadac Group is een onafhankelijke ontwikkelaar van software voor de verbetering en optimalisering van designprocessen, documentbeheer, projectsamenwerking en -communicatie. Met ongeveer 250 werknemers en 14 filialen wereldwijd is Cadac Group een betrouwbare en praktische partner voor haar klanten. Cadac Group is een Autodesk Platinum Partner en een Microsoft Gold Partner.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?