Naar hoofdinhoud

24 januari 2022

Esri-technologie wordt toegevoegd aan onze Geo-software ​

Eind 2021 hebben we, samen met Esri Nederland, aangekondigd nauw te gaan samenwerken. Onder de naam NedGraphics hebben we jarenlang hoogwaardige software met een stevig GIS-component gebouwd, maar met de technologie van Esri zetten we een grote stap vooruit.

esri-2-1280

Dankzij deze strategische samenwerking kunnen we sneller acteren, innoveren en digitaliseren. Momenteel is de onderzoeksfase gestart om specifiek in kaart te brengen welke softwareoptimalisaties het beste aansluiten op de wensen van onze klanten. In de komende maanden houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Bij de overheid is digitalisering in volle gang. Er komt nieuwe wetgeving aan, efficiënt beheer en verwerking van data is daarbij cruciaal. De komende maanden wordt er door een team van experts uitvoerig onderzocht hoe we de Esri-technologie optimaal kunnen toevoegen aan onze Geo-software. Onze hoogste prioriteit is dat al onze klanten gebruik kunnen maken van krachtige producten, waarmee zij de volgende essentiële stap kunnen nemen in de digitalisering van alle partijen die bezig zijn met de openbare ruimte, bouw en infra. 

Wat betekent dit voor u? Dankzij de toevoeging van Esri-technologie aan onze Geo-software kan alle beschikbare Geo-informatie slim en efficiënt gebruikt worden, zodat de werkprocessen van alle gebruikers optimaal ondersteund kunnen worden. Daarnaast is de Geo-data te koppelen met onze BIM-software voor digitaal ontwerpen en industrieel bouwen. Dankzij deze koppeling ontstaat er één technologieplatform waarop je kunt simuleren en virtueel kunt bouwen, rekening houdend met alle (omgevings-)factoren.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen graag meer.   

Contact opnemen​

Youtube thumbnail

Kies een locatie

Europa

Wereld