Effectief documentvrijgaveproces voor SolarReserve dankzij Cadac Organice

Documenten sneller en efficiënter vrijgeven met SharePoint technologie

09 februari 2017 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Lees het hele verhaal

SolarReserve in Californië (USA) is een vooruitstrevende wereldwijde ontwikkelaar van zonne-energieprojecten voor nutsbedrijven. Met Cadac Organice DCS hebben zij weer de volledige controle op het documentvrijgaveproces waardoor ze documenten sneller en efficiënter kunnen vrijgeven.

Document Control op basis van SharePoint technologie

SolarReserve koos voor het Cadac Organice Document Control System (DCS) omdat het de functionaliteit bood van meer complexe en dure systemen. Aangezien het een systeem op SharePoint-basis betreft, was het compatibel met de bestaande architectuur zodat teamleden het systeem snel onder de knie konden krijgen. Daarnaast ging er een kleinere kostentoename mee gemoeid dan veel van de concurrerende technologieën, die vaak zijn gebaseerd op zelfstandige platformen.

Goedgekeurde technische documenten vrijgegeven

Het Cadac DCS-systeem werd op tijd en binnen het budget geïmplementeerd. Tot nu toe heeft SolarReserve ongeveer 175 volledig nauwkeurige en goedgekeurde technische documenten vrijgegeven aan klanten en leveranciers en er wordt verwacht dat in totaal 2000 documenten worden vrijgegeven in de loop van het Redstone project dat als pilot diende voor onze SharePoint document management oplossing.

Lees het hele verhaal

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?