Naar hoofdinhoud

11 januari 2019

Eerste AutoCAD assessments succesvol afgenomen

In de eerste maand van 2019 zijn ter gelegenheid van een introductieactie de eerste drie AutoCAD assessments met succes afgenomen.

Eerste AutoCAD assessments succesvol afgenomen

Stedin is, naast de gemeente Leiden en Advies- en Ingenieursbureau ADCIM, een van de drie organisaties die heeft deelgenomen aan de introductieactie van het AutoCAD assessment. Gebruikers van verschillende afdelingen en met een diversiteit aan AutoCAD ervaring zijn 8 januari de uitdaging aangegaan om een nulmeting te doen met als doel: het in kaart brengen van de huidige kennis en bekwaamheid op het gebied van AutoCAD. 

Na de evaluatie van de scores, wordt het resultaat van het huidige kennisniveau per gebruiker opgeleverd in een gevisualiseerde analyse. Op basis van deze analyse doet NedGraphics een passend opleidingsvoorstel op gebruikersniveau. Op deze manier worden gebruikers getraind op de onderwerpen en thema's die voor hen van belang zijn in hun dagelijkse CAD-werkzaamheden. 

Vrijwel alle deelnemers hebben het assessment als uitdagend en positief ervaren. M. Don, Project-Engineer bij Stedin vond de dag bijzonder leerzaam: "Het assessment geeft goed weer waar de kennis en verbeterpunten liggen, zowel voor mij persoonlijk als voor de hele afdeling".

Deze introductieactie heeft aangetoond dat het AutoCAD assessment een succesvol middel is om de kennisbehoefte van gebruikers concreter in kaart te brengen en effectiever de inhoud van maatwerktrainingen te bepalen.

Kies een locatie

Europa

Wereld