Gratis eBook: Van ETO naar CTO in 5 stappen

Wilt u sneller en flexibeler aansluiten op vragen vanuit de markt?

14 februari 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Download whitepaper Stel een vraag

Producerende bedrijven die nog grotendeels ‘Engineering to Order’ (ETO) werken, hebben vaak moeite om in deze snelle economie mee te komen. De levertijden zijn moeilijk te realiseren en door verspillingen in de specificatie- en realisatie processen wordt er weinig geld meer verdiend. Wilt u weten hoe het ook anders kan? Download dan ons nieuwe eBook.

Speel sneller en flexibeler in op vragen vanuit de markt

Op basis van meer dan 30 jaar ervaring hebben wij als geen ander de kennis en kunde om samen met u tot een Configure to Order (CTO) oplossing te komen. Een oplossing die uw organisatie weer in staat stelt om sneller en flexibeler dan ooit in te spelen op vragen vanuit de markt, tegen minder kosten. Hoe u dit aanpakt leert u in dit eBook: Van ETO naar CTO - Slimmer zakendoen!

Ebook: In 5 stappen van ETO naar CTO

 • Stap 1: Definiëren: Visie en Strategie
  Een verandering in gang zetten betekent richting bepalen! Waar komt u vandaan? Waar staat u nu? En waar wilt u naar toe?

 • Stap 2: Legoliseren: Product Portfolio
  Op basis van een bewezen modularisatie methodiek helpen we u modules binnen uw product platform te definiëren die de strategie ondersteunen.

 • Stap 3: Automatiseren: Order afhandeling
  Wie heeft welke kennis binnen het bedrijf en hoe draagt dat bij aan het tot stand komen van het product? Hierbij is het noodzakelijk onderscheid te maken tussen het orderproces en het produCTOntwikkelingsproces (innovatieproces).

 • Stap 4: Innoveren: Product Ontwikkeling
  Een belangrijk aspect binnen de transitie van ETO naar CTO is een focusverschuiving van het orderproces naar het innovatieproces.

 • Stap 5: Regeren: Proces borging
  Een verandering van proces vraagt om aandacht voor de betrokken personen. Met workshops helpen we u om begrip te vormen en mensen op te leiden voor de nieuwe manier van werken.

Download gratis whitepaper

Een belangrijk aspect binnen de transitie van ETO naar CTO is een focusverschuiving van het orderproces naar het innovatieproces.

Alex Huijser Consultant - Machine- en apparatenbouw
Alex Huijser

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

 • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

 • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

 • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap