DJS Hekwerken verbetert efficiëntie met vijftig procent door NXTdim Configurator

Producent en klant beter af met productconfigurator

25 oktober 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Meer over NXTdim Configurator

Voor iedereen die de toegang tot zijn domein wil beheersen, biedt DJS Hekwerken & Toegangstechniek te Vuren een keuze uit een welhaast oneindig aantal varianten van toeganspoorten, speedgates en hekwerk. Vooral om particuliere aspirant-kopers snel te kunnen bedienen, wordt een geavanceerde productconfigurator ingezet.

djs-hekwerken-plaatsing.png

Al meer dan twintig jaar geleden kreeg Johan de Jong van zijn vader de gelegenheid om in een schuur achter het huis een eigen bedrijfje te beginnen. Samen mét zijn vader overigens. Voor de producten die destijds gemaakt werden, bestond het tekenwerk vaak uit niet meer dan een schetsje. De Jong had, als kersverse schoolverlater kennis van AutoCAD, en er brak een periode aan dat er met behulp van AutoCAD LT iets nettere tekeningen gemaakt werden. Dat bij wijzigingen of variaties de geometrie soms ongemoeid werd gelaten en eenvoudigweg de maattekst werd overschreven, kunnen we achteraf tot de jeugdzonden van een beginnend CAD-gebruiker rekenen; destijds volstond het om een goede start te maken.

Met het succes van het bedrijf en de daarbij behorende groei, kwam er een grotere werkplaats met meer personeel. Nu tekenen en produceren niet meer in één persoon verenigd konden zijn, moest er dus een tekenaar komen. Daarmee werden ook de ingezette tools serieuzer en werd er een échte AutoCAD aangeschaft, waarmee de tekenaar productief genoeg kon zijn om de productie aan de gang te houden.

Lees het hele verhaal

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap