DJS Hekwerken opent experience center (powered by Cadac)

Realtime rendering van interacief Inventor model

16 februari 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Lees het hele verhaal Bekijk video

DJS Hekwerken is gespecialiseerd in op maat gemaakte hekwerken en toegangspoorten, van fabricage tot montage. Niet zomaar standaard hekwerken, maar echt technisch hoogstaande toegangstechniek. Die bieden zij aan in vele soorten en maten, volledig te configureren op wens van de klant. En dankzij onze slimme software kunt u dit nu live ervaren in hun nieuwe pand in Vuren.

djs-hekwerken.jpg

Uw hekwerk live configureren in Inventor

Met diverse stijlen, materialen, types en technische opties zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. In hun nieuwe experience center kunt u samen met DJS uw eigen hekwerk live configureren. En neemt u een foto mee van uw oprit? Dan kunt u uw zelf samengestelde hekwerk live zien in de bestaande situatie.

Realtime rendering van interacief Inventor model

Onze configurator oplossing NXTdim Configurator, gebaseerd op Autodesk Inventor techniek, maakt het mogelijk. Op eenvoudige wijze stelt u uw hekwerk samen, waarna zo goed als realtime in Inventor een interactief model wordt opgebouwd. En heeft u de ideale configuratie gemaakt, dan wordt het hekwerk volledig prefab geproduceerd en geplaatst in slechts 1 dag.

Trots op dit mooie project

Wij zijn er trots op om deel uit te mogen maken van dit unieke concept! En als u goed oplet dan ziet u ook dat DJS trots is op de samenwerking met ons. Onze naam is te zien op het gigantisch grote beeldscherm langs de A15 ter hoogte van hun nieuwe pand in Vuren.

Lees hoe DJS 50% efficiëntie verbeterde met configuration

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap