Dine & Learn 2017 was een groot succes

Met meer dan 100 deelnemers, vier innovatieve sessies en een heerlijk diner kijken we terug op een succesvolle editie van Dine & Learn

18 december 2017

Stel een vraag Maak een afspraak

Woensdag 13 december heeft het exclusieve Dine & Learn evenement plaatsgevonden bij het Miele Experience Center in Vianen. Tijdens dit evenement hebben bezoeker kennis gemaakt met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de bouwkundige en werktuigbouwkundige markt.

IMG-2237.JPG

Dankzij de opkomst van meer dan 100 deelnemers, vier innovatieve sessies en een heerlijk diner kijken we terug op een succesvolle editie van het Dine & Learn evenement. Het evenement bestond uit twee dagdelen. Het middagprogramma was gericht op management- en directieleden en bestond uit twee break-out sessies specifiek gericht op de bouwkundige of werktuigbouwkundige markt. Het avondprogramma bevatte een tweetal interessante praktijksessies, inclusief een interactieve kennismaking met Virtual & Augmented Reality verzorgd door Job van Hardeveld.

Tussen de middag- en avondsessie werd een heerlijk diner geserveerd aan de bezoekers. Onder het genot van een vier-gangen diner werden de verschillende sessies besproken en nieuwe connecties gemaakt.

Bezoekers van het Dine & Learn evenement ontdekten de nieuwste trends en ontwikkelingen in de bouwkundige en werktuigbouwkundige markt. Wilt u er zeker van zijn dat u er volgende keer bij bent? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap